Trimble CR600

Catalogus > Trimble CR600 >
Trimble CR600 Art.nr. CR600

De CR 600 is ontworpen voor aannemers die zowel actief zijn in de constructie als in de terreinvoorbereiding. De ontvanger is geschikt voor een breed scala aan toepassingen: het toestel, voorzien van een magneet, kan zowel op een machine of aan een meetstok bevestigd worden.
Ontworpen voor ruwe omstandigheden: de verstevigde, waterdichte en lichtgewicht behuizing in magnesium is bestand tegen een val van 3 m hoogte op beton.
Constrastrijke LEDs geven de nodige informatie aan de gebruiker, ook in omstandigheden met extreem veel zonlicht ( zelfs tot 100m zichtbaar ). Een verhoogde productiviteit door een breed werkbereik van meer dan 270°.

 

Zeer compleet
De CR600 wordt zeer compleet geleverd. Zo krijg je er altijd een vol setje AA-batterijen gratis bij. Ook wordt deze ontvanger altijd afgeleverd met een duidelijke, Nederlandstalige gebruiksaanwijzing. Tenslotte worden de volgende klemmen gratis meegeleverd:

Magneetklem C51
Uiterst krachtige magneetklem. Hiermee kun je de Spectra CR600 gebruiken als machineontvanger

Houder C50
Hiermee is het mogelijk de Spectra CR600 als handontvanger in te zettenTechnische kenmerken :


Afleesdisplay met 15 kanalen
270° ontvangstbereik
3 belvolumes
IP67
Geleverd met lattenhouder en magneet voor kranen


Aantal :

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van wijziging
Bij bestelling ontvangt u vooraf de levering steeds een orderbevestiging
Copyright© alle rechten voorbehouden , gehele of gedeeldelijke overname van tekst ,foto’s , video’s , verveelvoudiging op welke wijze dan ook , is niet toegestaan tenzij hiervoor uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is verleend door Meet Technics
MEET Technics - Boterstraat 14 - Bosmolens - 8870 Izegem - België - Tel: +32 51 32 00 35
E-mail: - BTW: BE 0730.799.879